HAMAR: Det lå i kortene at Storhamars venstre kantspiller vil få debuten da hun ble tatt ut til samling med A-landslaget for en tid tilbake. Men som hun sier:
- Sikker kan en aldri være. Jeg må innrømme at hjertet slo litt hardere av ren glede da jeg fikk beskjeden.

Mot Herrem igjen

Gina håper hun får litt spilletid på kant, både i Terningen Arena og i Gjøvik Fjellhall dagen etter. Men hun innser at hun neppe er førstevalget i Herrems nærvær.
For nettopp Camilla Herrem var noe av årsaken til at Gina Lorentsen dro til Storhamar foran denne sesongen.
- Jeg ville utvikle meg videre som håndballspiller, og jeg innså at jeg hadde en veg å gå før jeg kunne dytte ut Camilla i posisjonen som førstevalg i Byåsen. Derfor har Storhamar vært et flott alternativ for meg denne sesongen, sier Gina som i alle fall blir på Hamar ut neste sesong.

Bedre på alt

Ifølge Gina Lorentsen er Camilla Herrem bedre enn henne på det aller mest på håndballbanen.
- Camilla er, etter mitt syn, en av verdens kjappeste vinspillere. Jeg er ikke treg selv, heller, men jeg har en del å gå på før jeg er à jour.
Også når det gjelder spilleforståelse rangerer Gina Camilla klart foran:
- Camilla har rutine og er en mester på å time både løp og avslutninger. Selv pleier jeg å skylde på at jeg bare er en omskolert bakspiller når ting ikke går helt slik de skal, ler Gina.

Best på teknikk

Camilla Herrem gjorde seg verdenskjent gjennom et fenomenalt trickskudd under siste EM, og det sier det meste om Herrems evner som avslutter. Også her mener Gina hun har en del å hente.
- Hvis det er noe jeg føler at jeg henger noenlunde med på, så er det på teknikken, sier Gina som konkluderer med at det hun strekker seg etter. Camilla Herrem har satt standarden.
Den dagen Gina er à jour, spiller hun ikke lenger andrestemme på venstrevingen. Verken på landslaget eller klubblaget.

Tatt noen skritt

Gina Lorentsen føler at hun har tatt mange skritt i riktig retning med Storhamar i løpet av denne sesongen.
- Arne Senstad har gitt meg tillit og spilletid, og de månedene jeg har spilt i Storhamar, har vært en eneste lang opptur så langt. Jeg har nok variert en del i kvalitet, men det tilskriver jeg skader som en følge av at overgangen fra lite til mye spilletid. Den har vært så stor at kroppen har sagt fra ved enkelte anledninger. Det er blitt noen småskader.

Har hjemlengsel

Gina Lorentsen trives kjempegodt på Hamar, men legger ikke skjul på at hun har hjemlengsel iblant.
- Jeg har kjæresten min i Trondheim. Han er ferdig med bacheloråret sitt til våren, så får vi se hva framtiden bringer. Jeg er uansett fast bestemt på å fullføre kontrakten min med Storhamar, så får vi se hva etter det. Framtida er også litt avhengig av hva som skjer i Storhamar også, sier Gina Lorentsen, som gleder seg til å spille i Terningen Arena.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00