Larvik åpnet NM-kampen i Boligpartner Arena best og ledet tidlig 3-0. Gjennom første omgang var bortelaget hele tiden et hestehode foran Storhamar. Men med hjelp av et entusiastisk publikum kjempet Storhamar seg tilbake i kampen. 22 minutter ut i andre omgang sendte Tonje Enkerud Storhamar i føringen for første gang i kampen. Det ble en skikkelig håndball-thriller der favoritten Larvik igjen trakk det lengste strået. 

- Det ble en veldig lang kamp, smiler Kamilla Sundmoen, og fortsetter:

- Vi er ikke helt med i første omgang, men andreomgangen er nesten perfekt, bortsett fra at vi ikke klarer å sette mulighetene på slutten. Jeg er kjempestolt av jentene for vi spiller en kjempekamp. Samtidig føles det veldig surt å tape denne kampen helt mot slutten. 

Storhamar fikk virkelig satt sitt offensive forsvar i andre omgang og rystet Larvik. 

- Vi sto bedre i forsvar i andre omgang og fant hullene i angrepet. Det krever mye å stå sånn i forsvar. Larvik slet med å finne ut av det, men vi ble kanskje litt slitne mot slutten, forteller Sundmoen.

Tonje Enkerud spilte igjen en god kamp for Storhamar. Hun synes det var artig å spille i en festforestilling av en håndballkamp.

- Vi var så nære og det føles surt å tape kampen. Det var artig å spille i dag. Mot slutten merket jeg et skikkelig trykk fra publikum. Det var god stemning i hallen i dag, så god at jeg til tider ikke hørte alle beskjedene fra Arne (Senstad, journ. anm), smiler Enkerud.

- De slet veldig med å finne ut av forsvaret vårt og dette var en kamp vi fort kunne ha slått ut Larvik. Vi tar med oss mye positivt fra kampen, sier hun.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.