LARVIK: Storhamar, som er nummer tre på tabellen, fikk seg en real håndballeksjon av serieleder Larvik i går kveld. Hjemmelaget var helt suverene da Karl Erik Bøhn kjørte med de antatt beste, og Storhamar fikk ikke til så mye mer da Bøhn slapp til de nest beste.

Men enda vanskeligere skal det bli å sikre seg skalpen til Larvik.

- Alle må ta ansvar
Til neste sesong skal klubben hente Gro Hammerseng og Katja Nyberg, og konfrontert med dette sier Kjersti Grini til TV2:

- Det fantes ikke spenning i norsk klubbhåndball før, og det blir ikke bedre nå. Idrett er jo mest interessant når vi har spennende kamper. Nå gidder ikke folk følge klubbhåndballen lenger, og det skjønner jeg veldig godt.
- Alle må ta ansvar for det som skjer, også de andre klubbene. Er det bare meg som reagerer her? spør Grini.

- Opp til oss andre
- Blir all spenningen borte, Arne Senstad?

- Jeg ser ikke sånn på det. De har muligheter til å satse og ønsker å vinne Champions League. De har vært overlegne i lengre tid, men det må være opp til oss andre å komme etter. Vi har dessverre ikke ressurser til å ta opp kampen med Larvik, og de har som mål å vinne internasjonale turneringer. Jeg synes dette blir spennende, jeg, sier Senstad.
Han ønsker absolutt ikke å være navlebeskuende, og synes heller de andre lagene må ha som mål å strekke seg etter Larvik, som også snart har den franske landslagskapteinen Raphaelle Tervel snart spilleklar.

- Det går an i Hamar
- Vi får jobbe med vårt, og jeg er ikke i tvil om at det også går an å få til noe i Hamar hvis vi får muligheten.

- Men vi greier det ikke alene. Vi må ha med oss byen og næringslivet. Vi trenger rett og slett hjelp, og det har de virkelig fått i Larvik. Se den flotte hallen vi spilte i. Den er helt fantastisk. Og næringslivet i byen har bidratt til å hente inn gode spillere. Nå må Larvik bare kline til videre, og de skal ha all ære for å ha skaffet seg den spillerstallen de har, sier Senstad.

- Rett og slett pinlig
Like løst sitter ikke superlativene når vi går inn på det Storhamar leverte denne kvelden.

- Nei, dette var rett og slett pinlig. I dag var vi helt enkelt ikke til stede. Jeg så det på ansiktsuttrykket til jentene; de virket redde, og vi var milevis unna vårt beste i denne kampen. Det var ingen kjempeskrell å tape kampen, men vi var ikke i nærheten. Vi er nødt til å prestere mye bedre skal vi unngå å gå på en smell mot Gjøvik og Vardal søndag, fastslår Storhamar-treneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.