Lillehammer vant likevel ikke uten hjelp fra Storhamar, som pådro seg to utvisninger mot slutten av den andre perioden. Heller ikke hjemmelaget klarte å score i annet enn spill 5 mot 3.
Målscorer ble nyervervelsen Brad Schell.
Begge lagene slet med pucktempo og presisjonen, førsteperiode var tammest. Storhamar klarte ikke å utnytte seks minutter med overtallsspill. I den andre hadde Lillehammer et lite overtak og vant skuddstatistikken 17-6. I den tredje jaget Storhamar en utligning og skapte flere sjanser, men som ellers i kampen klarte de ikke å overliste en god Ryan Nie i Lillehammermålet, som leverte et par klasseredninger.
For Storhamar spilte Robert Hestmann en god kamp mellom stengene, mens Lars Løkken Østli var positiv i sitt comeback.

Les mer om kampen i morgendagens avis.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.