Storhamar - Bravo 35-37

Storhamar møtte et meget bra lag, men tapte kampen på egne feil. Hjemmelaget scoret 14 mål i første omgang og 21 mål i andre omgang. Tall som ikke lyver.

Fornøyd trenerduo

Trenerduoen Piotr Modestowicz og Roger Jenssen tar allikevel med seg mye positivt fra kampen.

- I perioder sovnet vi i de første 30 minuttene. Bravo hadde noen få spillere som virkelig var gode. Dem klarte vi ikke å stoppe i første omgang. Det forbedret seg kraftig i andre omgang. Da vi vi veldig gode, sier trenerduoen.

Storhamar lå under med seks mål til pause for Tromsø-laget. Starten av andre omgang gjorde at Storhamar fikk håp om poeng. På de første seks minuttene vant hjemmelaget 6-1 og lå bare ett mål bak. Nærmere kom ikke Storhamars unge mannskap.

Bakspillerne hadde ikke flyten som dem bruker, selv om Håvard Solheim Jenssen banket inn ni mål.

Skal sette krav

Modestowicz og Jenssen ville ikke sette store krav til spillerne før sesongstart. Opprykk etter bare en seniorsesong, så skulle laget bygge stein for stein. Det har forandret seg utover i sesongen.

- Jeg føler at vi kan og må sette krav til spillerne nå. De har vokst på oppgavene de har fått. Det begynner å bli mannfolk av gjengen nå, sier Modestowicz

Så langt i sesongen har Storhamar overrasket mest av samtlige lag. Før denne kampen lå dem på en sterk tredjeplass på tabellen.

Kantspiller Henrik Jenssen ble lagets toppscorer med ti mål. Seks fra kant og fire fra straffemerket.

Målscorere for Storhamar: Henrik Jenssen 10, Håvard Solheim Jenssen 9, Sondre Gjerdalen 4, Stian Christiansen 4, Elias Dahlstrøm 3, Emil Hekne 2, Ove Johan Helgerud 1, John Ørbæk 1 og Lars-Stian Bjørneseth Johansen 1.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00