Glassverket - Storhamar 33-32

På forhånd var det en meget vanskelig oppgave for Storhamar, som gjestet Glassverket i Drammen.

Etter en svak første omgang, kriget Storhamar-jentene seg tilbake i kampen og tapte til slutt med ett mål. 

Storhamar røk hovedsaklig på grunn av personlige feil, og en svak første omgang. 

Storhamars toppscorer ble Betina Riegelhuth med 13 scoringer.

Selv med et hederlig ettmålstap, var Arne Senstad forbannet etter kampen.

Storhamar-treneren mener spillerne ikke møtte opp til kampstart.

- Vi ser ut som julebukker i 30 minutter der. Vi skulle ta initiativet, men vi ble gått av. Når kampen er i Drammen, så er det dumt å stoppe på Liertoppen. Det så ut som vi brukte en halvtime ekstra derfra og hit, sier Senstad.

Han gir mer enn godkjent til Betina Riegelhuth, men ingen flere.

Dette kunne vi ha tatt, men vi slurvet. Den andre omgangen får vi ta med oss, men jeg visste at vi kunne spille så godt som vi viste i den andre omgangen, sier Senstad.

Åpnet greit

Storhamar fikk en god åpning på kampen, og scoret to raske mål ved Betina Riegelhuth. 

Vertene har ikke vært dårligere, og scoret også to raske mål

Storhamar begynte å rote utover i første omgangen, og hadde flere personlige feil.

Glassverket var giftige og har overtatt kommandoen i kampen og har overtatt ledelsen.

Men Storhamar har bitt seg fast og jager målet bak. Betina Riegelhuth har vist fram skuddarmen ved flere anledninger og har holdt Storhamar inne i kampen.

Storhamar har spilt godt i angrep det første kvarteret, men har ikke fått forsvarsspillet til å sitte slik de ønsker og Glassverket holder seg to og tre mål foran.

Storhamar har slitt stort med å finne ut av Glassverkets angrepsspill, anført av en meget giftig skuddarm hos Birna Berg Haraldsdottir hos Glassverket. 

Gjestene kunne ha vært helt likt med vertene, men har slurvet i avslutningene, og hatt altfor mange personlige feil. Vertene leder 14-9 etter 22 minutter.

Inn mot pause var det stor forskjell på lagene. Det meste satt for vertene, som seilet ifra Storhamar i målprotokollen.

Ved pause ledet Glassverket 19-11, mot et Storhamar-lag som har rotet veldig mye i den første omgangen. 16 tekniske feil vitner om mye rot av Storhamar-jentene.

Kjempet godt

Arne Senstads jenter fikk en tøff start også på den andre omgangen, mens Glassverket har økt til ni måls ledelse. 

Storhamar har hevet seg kraftig utover i omgangen. Riegelhuth har hamret inn flere mål, og etter kvarteret av den andre omgangen er Storhamar bare fem mål bak Glassverket. 25-20.

Storhamar kjempet godt utover i omgangen, men kom aldri helt på nivå med Glassverket.

Dermed ble det 33-32-tap for Storhamar mot et godt Glassverket-lag.Storhamars lag:

Keepere: Stine Lidén og Maria Jetvik Aarstad

Utespillere: Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Hilde Egset, Ellen Marie Folkvord, Astrid Mjøen Holstad, Tonje Enkerud, Lise Binger og Betina Riegelhuth.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.