Storhamar møter Vipers onsdag, et annet lag som sikter høyt. Sundmoen har veldig tro på Storhamars satsing.

– Signeringene og satsingen viser at vi vil, og at vi har lyst til å blande oss inn i toppen av eliteserien. Nå blir det nok ikke med det aller første, men vi har en plan på lengre sikt. Det er et tegn på at vi skal oppover på tabellen i sesongene som kommer.

Nå spisser de laget inn mot neste sesong.

– Vi kan kjempe i toppen

– Anne Kjersti er en meget god ving, som har vært i landslagsdiskusjonen lenge. Det å få inn henne og Heidi (Løke) blir veldig positivt. Nå er vi ikke altfor mange spillere, så vi jobber med å se på stammen i laget, på hvor mange vi skal ha med, og det er en del samtaler om satsing framover for tiden, avslører hun

Hun har klokkertro på at Storhamar kan blande seg inn i toppen av eliteserien, og til og med utfordre Larvik.

– Ja, jeg tror vi kan kjempe i toppen i framtida. Det hadde vært morsomt å kunne utfordre Larvik, men vi tenker litt langsiktig, og vi skal ikke peise på uten kontroll. Kontroll er viktig, og jeg tror det vil gi resultater på lengre sikt.

Sundmoen synes satsingen som foregår i eliteserien, med blant andre morgendagens motstander Vipers, er positivt for kvinnehåndballen.

– Jeg synes den satsingen som skjer med oss, Vipers og sikkert flere andre er veldig spennende. Det er flere som ønsker å være der oppe. Jeg tror nivået på de tre, fire øverste lagene blir enda bedre, og da kan det bli veldig morsomt, forteller bakspilleren.

Knalltøff kamp

Kamilla Sundmoen tror det blir en vanskelig kamp mot nummer tre på tabellen onsdag. Storhamar er på femteplass.

– Det blir en veldig tøff kamp. Vipers er gode, vi skal spille opp mot vårt beste, og da er det alltid en mulighet. Vi skal forberede oss alt vi kan, og skal være klare.

Kamilla Sundmoen er en bærebjelke i Storhamar-laget, og har kontrakt ut neste sesong. Den skal hun fullføre, og utelukker ikke at det blir spill lengre hvis kroppen holder.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.