Stavanger valgte først og tok Stjernen som motstander. Stavanger-sjef Pål Higson forklarer det med magefølelse, og at de føler de er favoritter uansett hvem de velger i kvartfinalen.

Lørenskog valgte Lillehammer. Lørenskog-ledelsen forklarer det med at gutta gjerne vil spille mot Lillehammer.

Da blir det altså ikke noe Mjøs-derby i kvartfinalen.

Da det ble Storhamar sin tur valgte hamarsingene Sparta.

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen sa følgende om valget:

- De to lagene vi kunne velge mellom, Vålerenga og Sparta har ganske lik statistikk, men det er en grunn til at Sparta har mange færre poeng enn Vålerenga. Jeg tror uansett at det blir noen tøffe kamper.

Også Håkan Södergren i TV2-studio tror det blir tøffe kamper.

- Det blir spennende. Det er et tøft Sparta-lag som Storhamar skal møte. Sparta har ikke noen ting å tape. Det blir tøffe kamper, sier han.

Første kvartfinale spilles lørdag 4. mars klokken 18.00.

De to lagene har møtt hverandre i sluttspill fire år på rad, og har slått ut Sparta to år på rad i kvartfinalene.

Sparta ble nummer åtte i serien, og var sist av lagene som gikk til sluttspill.

Dermed blir den siste kvartfinalen Frisk Asker - Vålerenga


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.