Ull/Kisa og Halsen kunne ikke gi Storhamar kamp om poengene i helgens Bringserie. Mot Halsen vant Storhamar 29-20, mens mot Ull/Kisa vant Hamar-laget 28-19.

Storhamar var best i det meste og var aldri truet i noen av kampene.

Mange gode

Det var mange av spillerne som spilte godt. Det er også det som gjør at laget bare maler i stykker motstanderen.

Trener Bent Svele sa det slik mellom kampene.

– Denne serien er god lære for oss. Vi får møte de beste lagene som er i landet. Vi har ikke den samme motstanderen i den vanlige serien vår. Der har Oslo-lagene en stor fordel. I den lokale serien har de rundt ti lag som kan vinne. Hos oss er det kun to-tre lag som slåss om serietittelen. Derfor er Bringserien veldig viktig for oss. Det er her vi virkelig kan utvikle oss, sier trener Bent Svele.

Storhamar har flere gode spillere. En kommer ikke utenom Mia Svele. 15-åringen er av de yngste, men presterer kamp etter kamp. I helgens to kamper ble hun toppscorer med hele 18 mål. Det sier det aller meste om ungjenta.

Wang neste

Mia Svele vil inn på Wang kommende skoleår. Hva som venter kommende sesong er hun litt usikker på.

– Jeg trener en del med A-laget, så jeg har fått en liten forsmak. Drømmen er å kunne bli med i stallen neste år. Det er et stort sprang, men jeg er villig til å satse knallhardt på å klare det, sier Mia Svele.

Martine Svendsberget er også i samme situasjon. Hva hun gjør kommende sesong er litt mer usikkert.

– Jeg har ikke bestemt meg ennå, men det kan hende jeg flytter til Oslo for å gå på Wang der. Jeg må diskutere med de hjemme før jeg tar den endelige avgjørelsen.

Nå er det ikke bare disse to jentene som presterer.

Strekspiller Tuva Elise Risbakken trener også litt med A-laget. I helgens kamper fikk vi se hvorfor.

Vangs gutter spilte to kamper i Stavanger og tapte begge kampene sine i Bringserien.

Synd, for Vang har startet Bringserien godt. Nå ligger Vang kun to poeng over streken. Sluttspillplass er en av mange drømmer for talentene fra Vang. Nå må de vinne de kommende kampene for å klare et av sesongens store mål. Det kan de klare om de hever seg.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00