Arne Senstad var en fornøyd mann etter at Storhamar hadde tatt to poeng i vårsesongens første kamp. Men han var overrasket over forskjellen på lagene.

- Jeg er overrasket over hvor stor forskjell det var på lagene. Vi har ingen topp dag, men vi er allikevel mye bedre enn Stabæk.

Han synes to spillere skilte seg ut for bortelaget.

- Jeg synes Sundmoen spiller en god kamp begge veier. Hun forstyrrer mye defensivt og satte tempo offensivt. Tonje Enkerud er også veldig god for tiden, og gjør nesten som hun vil. Ellers er jeg er veldig fornøyd med at vi fikk i gang alle, forteller Senstad.

Samtlige utespillere scoret for Storhamar. Kamilla Sundmoen ble toppscorer med ni mål.

Selv med storseier, var det ingen topp dag for Storhamar, i følge treneren.

- Jeg synes det er mer å gå på tempomessig offensivt. Vi var godt forberedt, og vi har trent godt, men vi mangler fortsatt litt sprut i beina for å nå toppnivået. 

Nå ser Senstad fremover.

- Hvis vi skal ha en sjanse om topp fem, er det tre viktige kamper for oss. Det er mulig å ta poeng fra alle.

De tre neste kampene er mot Gjerpen, Rælingen og Glassverket.

Storhamar gikk opp til ti poeng etter seieren over Stabæk. Neste kamp er mot Gjerpen 11. januar.

Les også
SPORT Stabæk-Storhamar: 21-32
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.