Storhamar fikk en pangåpning på kampen og ledet lenge med fire mål mot medaljekandidat Vipers, men elendig forsvarsspill ødela for Senstads spillere.

– Vi får ikke tak i dem selv om vi prøver å plage dem litt lengre framme i banen. Vi taper dueller, og vi får ikke de ekstra redningene vi hadde trengt på de tidspunktene vi hadde trengt det, forklarer Senstad.

Han mener de møtte et klart bedre lag, som har helt andre forutsetninger til å kjempe i toppen av eliteserien, enn hans eget lag har per dags dato.

– Hvis jeg hadde hatt litt av de samme mulighetene Vipers har til å hente spillere, så hadde jeg hentet de to som var gode nok, da hadde vi matchet dem, sier han.

Forsvarsspillet ødela

Han tror imidlertid et Storhamar-lag med full tropp hadde klart å matche Vipers bedre enn de gjorde utover i onsdagens oppgjør, som til slutt endte med 26-32-tap.

Det sedvanlige aggressive forsvarsspillet satt ikke onsdag.

– I dag er vi for passive bakover. Ikke like aggressive som vi pleier. Men de er mye bedre enn mange av dem vi har møtt til å holde i gang, holde tempoet oppe, i det spillet 7 mot 6. Der føler jeg vi har vært gode. I dag blir vi periodevis spilt ut.

Senstad er imidlertid ikke bare deppet etter kampen, og han mener det er mye positivt å ta med seg fra oppgjøret.

– Jeg tror jeg aldri har sett oss så gode offensivt som i første omgang, men vi slipper inn 16, også, forteller Senstad.

Må opp flere hakk

Kaptein Kamilla Sundmoen mener onsdagens kamp var et steg tilbake fra de foregående kampene de har spilt.

– De finner veldig godt ut av forsvaret vårt. Fremover er vi veldig gode i første omgang, men veldig dårlige bakover. Vi får ikke tatt noen taklinger, ikke noe funker, sukker Sundmoen.

Hun er klar på at de må opp flere hakk og heve nivået sitt dersom de skal ha sjans mot topplag som Vipers.

– Vi må ha bedre forsvar, vi må flytte beina mer, kjempe mer for hverandre. Ha flere redninger. Angrepsspillet i andre omgangen er ikke så bra offensivt.

– Vi jobber ikke godt nok, står igjen for lenge med de spillerne vi har, og da blir vi hele tiden på etterskudd. Da løper de gjennom og får masse innspill på strek, forklarer Sundmoen, som nok en gang var blant Storhamars beste og bidro med åtte scoringer mot Vipers.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.