Storhamar ble tidvis utspilt av Byåsen og tapte 31-24, etter å ha hatt nok en svak kamp i forsvar.

En av Storhamars beste spillere, Tonje Enkerud, var skuffet etter tapet.

Slurver i forsvar

- I andre omgang henger vi ikke med, vi taper bakover og tar dårlige valg framover, som gjør at de får veldig enkle mål, forklarer hun.

Hun mener mye rot i forsvarsspillet ødelegger mulighetene for poeng utover i andreomgangen, men at de tidvis i første omgang viste hva som bor i laget.

Byåsen er nok et lag som er tippet over Storhamar på tabellen denne sesongen, men nok en gang var Storhamar tidvis gode og hadde en komfortabel ledelse.

Men som mot Vipers, Glassverket og Larvik, raknet det nok en gang og Storhamar tapte også mot Byåsen.

Enkerud er usikker på hvorfor de ikke klarer å stå hele distansen, men er klar på hva de må gjøre.

- Nei, det handler om å ta bedre valg, holde i gang ballen, ikke ta tidligere sjanser så vi får kontringer rett imot. Vi har hatt mye fokus på forsvaret før den kampen her, fordi angrepsspillet har sittet ganske bra, så forsvaret har vært fokuset. Men vi roter til i andre omgang, sier hun.

Arne Senstad var lite fornøyd etter kampen.

- I dag er jeg skuffet. Jeg synes vi forbereder oss godt, får inn et par spillere, Løke ut, men det vi skal være gode på er innsats, tæl og trøkk. I dag virket det helt flatt, er hans dom.

Frisk åpning

Storhamar åpnet kampen friskt, og tok ledelsen.

Men slurvete angrepsspill ødela etter hvert den første halvdelen av omgangen, og Byåsen tok kommandoen.

Arne Senstads jenter slo imidlertid nådeløst tilbake, og snundde kampen og ledet en periode med tre mål på Byåsen.

Trønderne ville imidlertid mest utover i omgangen.

De slet Storhamar helt ut av rytmen og tvang gjestene til å ta skudd fra vanskelige posisjoner. Storhamar klarte heller aldri å sette forsvarsspillet skikkelig, noe Arne Senstad før kampen var fast bestemt på at de skulle klare.

Til pause ledet trønderne komfortabelt med 15-12.

Senstad satte tydeligvis skapet på plass i pausen, og jentene kom ut igjen med en helt annen glød enn i store deler av den første omgangen.

Dessverre var også Byåsen mer skjerpet i den andre omgangen, og de seilet etter hvert fra og ledet med fem mål i store perioder.

De siste ti minuttene satte Storhamar forsvarsspillet godt, og tvang Byåsen til flere bomskudd.

Men det hjelper så lite når Storhamar selv ikke klarer å utnytte mulighetene de hadde til å slå tilbake i kampen.

Byåsen hadde etter hvert full kontroll på kampen og seieren var aldri truet. 

Storhamar tapte til slutt med syv mål, 31-24.

Vi kommer tilbake med mer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.