Tonje Enkerud satte Storhamar sitt første mål, og etter åtte minutter ledet de med 5-2. Stabæk hentet litt innpå, men Storhamar hadde økt til 7-3 da det var spilt ti minutter. Etter en målløs periode på fem minutter, var det igjen Storhamar som økte. 8-3 ved kampens spiller i første omgang, Kamilla Sundmoen. Storhamar så seg ikke tilbake i den første omgangen, og etter 25 minutter var ledelsen økt til 13-5. Stabæk tok noe innpå mot slutten av omgangen, men gultrøyene gikk til pause med 15-8. Et meget godt utgangspunkt før den andre omganngen for Arne Senstad sitt lag.

Kamilla Sundmoen satte seks mål i den første omgangen. Alle utespillerne utenom Malene Aambakk og Astrid Holstad noterte seg for scoring de første 30 minuttene.

Etter pause holdt Storhamar godt på ledelsen, og etter 40 minutter ledet de 18-12. Angrepspillet satt, og forsvaret, med keeper Stine Lidèn, satt veldig godt. Stabæk ble frustrerte, og fikk ikke til nevneverdig i deres egen hall. Storhamar-toget bare fortsatte. Stabæk kom aldri i nærheten av å true bortelaget, og etter 52 minutter hadde Storhamar gått opp til en timålsledelse, 27-17.

Da Astrid Holstad satte inn en syvmeter minuttet før slutt, hadde alle Storhamar sine utespillere scoret i Nadderud Arena.

Storhamar hadde økt avstanden til 11 mål da sluttsignalet gikk. 

Kampen endte 32-21 i favør av Storhamar. Et knallsterkt resultat for gultrøyene. 

Toppscorer for Storhamar ble Kamilla Sundmoen med ni mål. Huun spilte en kjempekamp, og var banens gigant. Malene Aambakk endte med fem mål.

Storhamar går opp til ti poeng etter seieren. 

Neste hjemmekamp er mot Gjerpen 11. januar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.