Treneren hadde studert Stabæk nøye og varslet en jevn og tett kamp. Det ble det aldri.

– Vi spiller ikke noen perfekt bortekamp, men hjemmelaget klarer aldri å true oss. Mye av det er trolig vår egen fortjeneste, sier Senstad som håper på en god start på serien etter juleoppholdet.

– I de to neste kampene har vi Gjerpen hjemme og Rælingen borte. Jeg forskutterer på ingen måte fire poeng i disse kampene, men om vi skal være med på øvre halvdel, har vi i alle fall en god sjanse til å starte på en god måte, smiler Senstad.

Mot Stabæk fikk han rullert godt på den meget smale troppen han hadde med seg på bortekamp.

– De aller fleste kom godt i gang, og selv om vi tempomessig kan utvikle oss ytterligere, var det mye å glede seg over, sier Senstad og kikker opp på tavla.

– Å vinne med 11 mål her er jeg veldig fornøyd med, sier sjefen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.