– Om jeg er streng har vi 6–7 jenter som virkelig viser at de holder nivået. Mange må bruke resten av sesongen til å vise at de vil være med videre, sier Senstad.

30 baklengsmål mot Halden er ikke imponerende, og det er ting som provoserer treneren.

– I perioder gjør vi ikke som vi skal, faller ut av kampplanen og virker for dårlig forberedt. Der kommer jeg til å kreve mer. Mange må bevise at dette betyr nok for dem, sier treneren som samtidig roser deler av angrepsspillet.

– Vi spiller i perioder god håndball og det liker jeg, smiler Senstad.

Mot Halden var det nøkkelspillere som Enkerud, Sundmoen og Riegelhuth som dro store deler av lasset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.