- Vi er ikke helt voksne ennå. Vi roter bort for mange sjanser, og vi bommer for mye. Det blir for mange enkle feil i forsvar, og jeg begynner å lei av det, sier Kamilla Sundmoen til HA-sporten.

Sundmoen mener at 26 scoringer på bortebane skal være nok til å få et bedre resultat. 

- Vi må snøre igjen bakover, for det blir for mange baklengs. Vi følger ikke med, og det er irriterende, sier Sundmoen, som til tider herjet med Vipers.

- Det går fint for meg i første omgang, men jeg blir litt sliten utover i kampen, sier hun beskjedent. 

Arne Senstad var fornøyd med mye av spillet laget hans viste ham.

- Vi henger med bra lenge, men vi glipper litt i en liten periode i andre omgang. Vi gjør mye bra, men vi misser litt i de avgjørende situasjone. De har hentet spillere fra øverste hylle, og de kan holde bredden i laget gjennom 60 minutter, sier han.

bra start

Gjestene fra Hamar åpnet med et pang, og de ledet 1-4 etter kort tid. Kamilla Sundmoen, som sto med 95 scoringer før kveldens kamp, var effektiv da hun scoret på tre av tre forsøk. 

Les også: Jakter flere klassespillere

Vertene, anført av en god Marta Tomac, spiste seg sakte, men sikkert inn i kampen. Og etter 15 minutter sto det 6-6 på tavlen.

Da kampen sto og vippet midtveis i første omgang, var det Storhamar som fikk de neste scoringene. På et tidspunkt ledet Storhamar 9-7, men de ble tatt inn på tampen av omgangen.

Det sto 12-11 til hjemmelaget etter de første 30 minuttene.

sundmoen-frimerke

Vipers hadde sett nok av herjingen til Kamilla Sundmoen, og hun ble satt frimerke på da andreomgangen startet.

Storhamar startet omgangen svakt, og etter halvspilt omgangen var stillingen 22-16. Da tok trener Arne Senstad time-out - og han var ikke blid. 

Vipers kontrollerte kampen inn til en solid 30-26-seier. 

Storhamars lag: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad, (målvakter) - Kamilla Sundmoen (7), Malene Aambakk (2), Hilde Egset, Ellen Marie Folkvord (1), Astrid Mjøen Holstad, Tonje Enkerud (3), Emma Skinnehaugen, Lise Binger (3), Betina Riegelhuth (9), Martine Hovden(1).

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00