- Vi er ikke helt voksne ennå. Vi roter bort for mange sjanser, og vi bommer for mye. Det blir for mange enkle feil i forsvar, og jeg begynner å lei av det, sier Kamilla Sundmoen til HA-sporten.

Sundmoen mener at 26 scoringer på bortebane skal være nok til å få et bedre resultat. 

- Vi må snøre igjen bakover, for det blir for mange baklengs. Vi følger ikke med, og det er irriterende, sier Sundmoen, som til tider herjet med Vipers.

- Det går fint for meg i første omgang, men jeg blir litt sliten utover i kampen, sier hun beskjedent. 

Arne Senstad var fornøyd med mye av spillet laget hans viste ham.

- Vi henger med bra lenge, men vi glipper litt i en liten periode i andre omgang. Vi gjør mye bra, men vi misser litt i de avgjørende situasjone. De har hentet spillere fra øverste hylle, og de kan holde bredden i laget gjennom 60 minutter, sier han.

bra start

Gjestene fra Hamar åpnet med et pang, og de ledet 1-4 etter kort tid. Kamilla Sundmoen, som sto med 95 scoringer før kveldens kamp, var effektiv da hun scoret på tre av tre forsøk. 

Les også: Jakter flere klassespillere

Vertene, anført av en god Marta Tomac, spiste seg sakte, men sikkert inn i kampen. Og etter 15 minutter sto det 6-6 på tavlen.

Da kampen sto og vippet midtveis i første omgang, var det Storhamar som fikk de neste scoringene. På et tidspunkt ledet Storhamar 9-7, men de ble tatt inn på tampen av omgangen.

Det sto 12-11 til hjemmelaget etter de første 30 minuttene.

sundmoen-frimerke

Vipers hadde sett nok av herjingen til Kamilla Sundmoen, og hun ble satt frimerke på da andreomgangen startet.

Storhamar startet omgangen svakt, og etter halvspilt omgangen var stillingen 22-16. Da tok trener Arne Senstad time-out - og han var ikke blid. 

Vipers kontrollerte kampen inn til en solid 30-26-seier. 

Storhamars lag: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad, (målvakter) - Kamilla Sundmoen (7), Malene Aambakk (2), Hilde Egset, Ellen Marie Folkvord (1), Astrid Mjøen Holstad, Tonje Enkerud (3), Emma Skinnehaugen, Lise Binger (3), Betina Riegelhuth (9), Martine Hovden(1).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.