Betina Riegelhuth forstår at hun ikke ble tatt ut til EM i Sverige, men hun innrømmer at hun håpet så lenge det var mulig.

– Jeg ble skuffet, selvfølgelig. Veldig skuffet. Det er på en måte karamellen å få være med i et mesterskap, så selvfølgelig er det kjedelig å få beskjeden, sier Riegelhuth.

Hun forteller at hun jevnlig har hatt kontakt med landslagsledelsen for å vite hvordan hun har ligget an.

– Jeg snakket med dem underveis og fikk beskjed om at jeg var i diskusjonen. Så det er sunt å motivere seg i forhold til at jeg håpet å være med, forklarer hun.

Men hun ble ikke overrasket over beskjeden hun fikk mandag kveld.

– Jeg var innstilt på å få den beskjeden jeg fikk. Det er mange gode spillere, og mange unge som jeg vet at de satser på, så jeg var innstilt, men jeg hadde et lite håp, sier hun.

Riegelhuth er ikke veldig fornøyd med hvordan hun har spilt så langt denne sesongen, og hun vet at hun har mer å gå på.

– Jeg vet jeg kan enda bedre, så det spiller inn. Og så vet jeg at de har valgt å satse ungt, så jeg forstår jo at jeg ikke nødvendigvis er den yngste lenger. Det er flere momenter som gjør at jeg forstår det, men jeg håpet hele veien, sier hun.

Nå vil hun finne tilbake til storspillet i Storhamar-drakta.

– Jeg er innstilt på å gjøre alt jeg kan i Storhamar, forklarer hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.