Betina Riegelhuth bidro med sju scoringer mot Vipers, og i første omgang satt omtrent alle skuddforsøkene hun hadde.

– Jeg synes første omgang var bra, i alle fall framover for hele laget, og for min egen del, forteller Riegelhuth.

Hun er imidlertid forbannet over at forsvarsspillet ødela for Storhamar-jentene.

– Det er helt krise å slippe inn 32 mål. Det er altfor mye, sukker hun.

Hun tar imidlertid med seg at toppformen ser ut til å være på god vei.

- Jeg må ta med meg det jeg kan, og det må vi som lag, også. Men jeg skulle helst hatt en seier, sier Riegelhuth, som får skryt av Senstad etter kampen.

– Hun var veldig bra. Det var som jeg spurte etter, at flere måtte melde seg på. Riegelhuth var god i dag i spesielt i første omgang, forklarer han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.