Alexander Reichenberg, som var involvert i to av tre scoringer da Storhamar slo Stjernen 3-0 torsdag, forlot isen groggy og med hjelp fra lagets lege.

Nå forteller Lillehammer-gutten at skaden ikke er så alvorlig som fryktet.

- Jeg har hatt hjernerystelse før, så jeg visste at det ikke var det. Men jeg har fått en kraftig smell, og jeg har vondt i hodet. Men det er ikke så ille som fryktet, sier han til HA-sporten.

Les også: Nilsen mener taklingen er i grenseland

Da 25-åringen traff isen med et smell, ble det fort stille i CC Amfi, og mange fryktet nok at Reichenberg kanskje hadde tatt sine siste skøytetak for sesongen.

- Jeg ble liggende på isen og se i taket, og jeg tenkte vel egentlig bare «faen». Jeg tenkte ikke så mye lenger fram der og da, forteller han. 

Les også: Les HA-sportens spillerbørs

Søndag møter Storhamar tabellfirer Frisk Asker på bortebane, og det er usikkert om Reichenberg er klar.

- Nå skal jeg stå over treningen i morgen, og så må vi se søndag. Jeg har selvfølgelig lyst til å spille, men det er legen som avgjør. Jeg gjør det jeg får beskjed om, for det kommer enda viktigere kamper utover, sier Reichenberg om bortemøtet med laget som ligger to plasser over Storhamar på tabellen. 

HATV: Skadsdammen om superformen

Trener Sjur Robert Nilsen gjorde om på rekkene da Stjernen ble slått torsdag: Martin Rønnild, som har spilt i rekke med Martin Gran og Reichenberg i lang tid, byttet rekke. Han var satt sammen med Daniel Hermansson og Joey Tenute, mens Hampus Gustafsson gikk inn med Gran og Reichenberg. 

- Jeg følte at vi fikk litt nytenning i rekkene. Vi fikk spillet til å sitte, og jeg følte meg ganske fresh. Men jeg synes også at Rønnild gjorde det bra i rekka si, så det var positivt for alle, sier han. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00