Storhamar fikk det ikke til i første omgang, og slet i alle faser av spillet. Sjansene sitter ikke, og Stine Lidèn fanget ikke nok baller. Lagene fulgte hverandre til 3-3, men etter det hadde Oppsal overtaket på Storhamar. Det sto 10-13 til pause i Boligpartner Arena.

Etter pausen var det noe helt annet. Maria Aarstad kom inn i buret, og var med på snuoperasjonen. Etter 15-15 så gultrøyene seg aldri tilbake. Forsvaret satt, og angrepsspillet var noe helt annet. Tonje Enkerud ble kåret til Storhamars beste. Hun ble toppscorer med 6 mål. Malene Aambakk, Lise Løke og Lise Binger endte på fire mål hver.

Beste og verste

- Vi var på vårt verste før pause, og vårt beste etter pause. Det er litt av utfordringen vår, at vi ikke er stabile nok, forteller trener Arne Senstad etter kampen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med den jobben Maria Aarstad gjør etter at hun kommer inn, i tillegg til at Malene Aambakk var viktig i snuoperasjonen etter pause. I tillegg var Løke og Tonje Enkerud gode, sier en fornøyd Storhamar-trener.

Storhamar gikk med seieren over Oppsal opp til sjetteplass på tabellen med seks poeng.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.