Resultatene før jul er nådeløs lesing for Storhamar og Arne Senstad. Av de antatte topplagene tok Storhamar kun poeng mot Tertnes. Både Larvik, Vipers, Glassverket og Byåsen ble for sterke for Hamar-laget.

– Det holder trolig å slå Ternes en gang til å bli nummer fem. Da er jeg fornøyd selv om vi nok en gang taper mot de andre topplagene, sier Senstad og ber om å bli trodd på akkurat det.

Revansjelysten Sundmoen

Like fornøyd blir neppe Kamilla Sundmoen om ikke hun og hennes lagvenninner tar flere poeng mot landets beste håndballag.

– Jeg er fortsatt irritert over at vi ikke slo Glassverket i serieåpningen, sier Sundmoen som har skumle planer om å ta poeng i Drammen om ei drøy uke.

– Vi har variert i alle tre kampene etter nyttår, men om vi hever oss over hele linja, er sjansene for poeng gode, slår både Storhamars toppscorer og trener fast.

Som de andre jentene på laget spilte også Sundmoen med håndbrekket på før pause, før hun og laget satte bedre fart etter pause. Men fortsatt er tempoet for lavt, mener både Sundmoen og Senstad.

– Jeg vil løpe enda mer, smiler Sundmoen.

– Flere må ville det like mye som Sundmoen, mener treneren.

Imponerer offensivt

Hamar-laget har scoret 107 mål på lagets tre siste kamper. Det er strålende tall.

At antall baklengsmål er på 73 er ikke like imponerende, med bakgrunn i at det er tre svake lag som har vært motstandere.

– Vi må heve oss defensivt, slik at vi kan hjelpe målvaktene våre. Skal vi ha sjanse mot Glassverket og Larvik må redningsprosenten opp, mener Storhamar-toppscorer, Kamilla Sundmoen.

Heller ikke mot Rælingen sto Stine Lidén og Marie Jektvik Aarstad i veien for spesielt mange avslutninger, og det er en utfordring Arne Senstad har planer om å løse.

Krever mer

– Jeg synes målvaktene blir for passive og på mange måter spiller seg selv svake. De må våge å ta mer initiativ selv, sier Senstad, som også ønsket å se en sterkere og tøffere Betina Riegelhuth i forsvarsspillet.

– Om hun skal stå i midtforsvaret, må hun bli tøffere, mener treneren, som fikk se en noe sterkere Riegelhuth mot bunnlaget.

Les også
SPORT

HATV: Sundmoen er klar for å møte Glassverket og Larvik.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.