Storhamar - Byåsen 28-32

Storhamar var nærmest sjanseløse mot Byåsen. 

Trønderne spilte ingen strålende kamp, men fryktelig lite stemte for de gule og blå. 

Ballen ble slurvet vekk, dårlige skuddvalg ble tatt og tempoet ble for lite. 

Det blir heller ikke seier når forsvaret ikke sitter som det skal, og Storhamar tapte til slutt helt fortjent mot Byåsen.

Ellen Marie Folkvord ble toppscorer med åtte scoringer, men det hjalp lite.

Den medieskye strekspilleren var langt nede etter tapet.

- Jeg synes det er veldig kjipt. Vi har gledet oss til den kampen her, og det var siste muligheten til å slå topplagene før vi skal ut i sluttspill og få med oss en god følelse. Jeg synes det var en merkelig kamp. Alt var rart, sier Folkvord.

Sov i timen

Hun mener de slurvet for mye, og at hele kampen var et par hakk under hva som bør forventes av jentene.

- Mot de beste er vi nødt til å spille på vårt beste. Da kan vi ikke sove i timen som vi gjorde i dag, forteller hun.

Heller ikke trønderne hadde noen god dag, og derfor var tapet ekstra irriterende for Folkvord.

- Akkurat nå er det helt ubeskrivelig irriterende. Vi har gledet oss til den kampen her, vi skulle bite fra oss på hjemmebane, men vi får heldigvis flere muligheter, sier hun.

- Vi kunne straffet dem enda mer på ankomstspillet vårt. Tidvis løper vi bra hjem, men vi møter bra spillere. Det er det siste nivået vi må ha for å slå dem.

At hun selv ble toppscorer er kun en fattig trøst.

- Det er en veldig mager trøst. Jeg er fornøyd med skudduttellingen min, jeg jobber mye med det. Jeg liker å spille mot Byåsen, men det her er kjedelig, forteller Folkvord.

Svak første omgang

Storhamar åpnet veldig svakt, og slurvet vekk ballen i flere angrep på rad. 

Byåsen tok ledelsen, og den ga de aldri fra seg. Utover i første omgang var det tidvis klasseforskjell på lagene, og Byåsen ledet 16-13 ved pause.

Men det kunne, og burde, ha vært mer spenning etter første omgang. Storhamar hadde muligheten til å ligge ett mål bak trønderne, men sjansene til det ble kastet vekk.

Den eneste av Storhamars spillere som så ut til å være på jobb, var Ellen Marie Folkvord, som hadde fire scoringer i den første omgangen.

God åpning, men så raknet det

Vertene åpnet andreomgangen med et brak, og spiste seg inn i ryggen på Byåsen og lå ett mål bak etter fire minutter. Men så raknet det litt igjen, og Byåsen dro i fra igjen med tre måls ledelse.

Alt stoppet opp for Storhamar, som ble fraløpt og spilt i senk av Byåsen. Etter 44 minutter ledet trønderne 24-17, og hadde i realiteten avgjort kampen. 

Utover i omgangen klarte ikke Storhamar å spise seg nærmere Byåsen. 

Trønderne gjorde som de ville, selv om også de virket å ha en dårlig dag.

Storhamar tapte til slutt 28-32, og toppscorer ble Folkvord med åtte scoringer.

Storhamars lag: 

Keepere: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad

Utespillere: Kamilla Sundmoen, Malene Aambakk, Hilde Egset, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Astrid Mjøen Holstad, Tonje Enkerud, Tina Engan, Emma Skinnehaugen, Lise Binger, Betina Riegelhuth, Martine Hovden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.