(Hafrsfjord - Storhamar 2 3-6)

Hafrsfjord var ubeseiret hjemme i Siddishallen.

Men så møtte de Storhamar 2 - som fikk god støtte av rundt 50 elleville bortesupportere.

- Det er helt rått å spille foran så mange fans. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, sier Eirik Johansen, som scoret to mål.

førsterekka herjet

Gjestene fra Hamar kom ut i stor fart mot et stillestående Hafrsfjord-lag, og de tok tidlig føringen. Simen Sveen sto for den første scoringen, mens Ørjan Mikkelsen og Eirik Johansen sto for de målgivende pasningene.

Hamar-gutten Robert Vestbakken Olsen, som studerer i Stavanger, scoret vertenes første goal. Backen kriget seg inn på nærmeste stolpe og satte pucken i mål.

Johansen satte inn 2-1 etter en nydelig pasning fra Sveen, før Mikkelsen scoret gjestenes tredje mål.

Men Stavanger-laget kom tilbake, og de scoret to mål før lagene gikk til hvilen.

skrekktakling

Midtperioden var ikke like underholdende som den første, men midtveis tok det skikkelig fyr:

Anders Mikalsen satte skulderen midt i ansiktet til Mikkelsen idet senteren forsøkte å ta imot pucken, og han gikk rett i isen.

29-åringen lå lenge nede, og han ble hjulpet av isen på båre, mens Mikalsen ble sendt rett i dusjen.

- Han kommer inn fra blindsiden og setter skulderen i hodet på Ørjan, og det var en stygg takling, sier Johansen om situasjonen.

- Ørjan kommer med drosje fra sykehuset nå, så det går bra med ham, sier far og materialforvalter Geir Mikkelsen etter kampen.

Fredrik Arnesen scoret 3-4-målet da han var frekk og freidig på en retur i ovetall. 

johansen-perle

Da legenden COBA ble sendt i utvisningsboksen med 13 minutter igjen å spille, fryktet de rundt 50 Storhamar-supporterne at svarttrøyene skulle få en utligning.

Men det var i stedet Marius Moshølen og rekkekameratene som kunne heve armene. Moshølen vant en dropp i offensiv sone tilbake til Trygve Hillestad, og han skjøt fra blålinja - via kølla til Moshølen og inn.  

Eirik Johansen scoret kampens flotteste mål da det gjensto 3:47. Simen Sveen, som var kampens beste spiller, dro ut en svarttrøye og spilte en flott pasning på bakre stolpe. Johansen var iskald da han dro ut en back, fintet keeperen og la pucken elegant inn på backhand. 

- Jeg fikk en fin pasning av Sveen, og det er han som laget målet, sier Johansen beskjedent. 

Klokka 18.00 møter Stavanger Oilers Storhamar i DNB Arena, og vi oppdaterer før under og etter matchen. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00