1.744 tilskuere ga Heidi Løke gåsehud i pausen under onsdagens seriekamp mot Larvik.

Verdens kanskje beste håndballspiller skrev under på en toårsavtale med Storhamar, og hun var imponert over det hun fikk oppleve onsdag.

– Mottakelsen var helt fantastisk. Det var en god følelse da jeg gikk inn her, og nå gleder jeg meg veldig til neste sesong, sier Løke.

Vært bestemt lenge

Hun forteller at det er lenge siden hun bestemte seg for Storhamar.

– Jeg har hatt gode samtaler med klubben, så jeg bestemte meg for lenge siden. Jeg skal innrømme det, smiler Løke til HA-sporten.

Strekspilleren venter barn til sommeren, og er ikke klar for spill før neste sesong. Hun skulle ønske hun kunne spilt allerede mot Larvik på onsdag.

– Det kriblet i beina underveis i kampen i dag, altså, ler hun.

Senstad skryter voldsomt av sin nye signering og strekspiller.

– Nå er vi best i verden i den posisjonen, og så skal vi prøve å løfte oss på noen av de andre posisjonene, sier Senstad.

TV 2s håndballekspert Randi Gustad hyller Løke som verdens suverent beste strekspiller.

– Det finnes mange gode strekspillere, men det er ingen som er i nærheten av Løkes spisskvaliteter. Jeg synes hun er i en helt egen klasse. Nå har hun også utviklet seg til å bli en toveisspiller, så det er ingen som er bedre, sier Gustad.

Løke forteller at hun fremdeles har store ambisjoner som spiller, og hun er trygg på at klubbens ambisjoner samsvarer med hennes egne.

– Ja, absolutt. Det hadde vært gøy å kjempe om medaljer her i Norge, og det bør være ambisjonene, men også spill ute i Europa.

Takket nei til bedre lønn

– Det er noe eget og spesielt å spille ute i Europa. Jeg ser mye bra i det laget her, sier Løke til HA-sporten.

Flere klubber har jaktet Løkes underskrift. Hun erkjenner at hun har takket nei til vesentlig mer lukrative tilbud.

– Ja, jeg har gjort det. Både her i Norge, men også utenlands. Det er ikke pengene som er viktig for meg nå, forteller hun.

Larvik-spiller Gro Hammerseng-Edin er misunnelig på Storhamar-spillerne.

– Helt klart. Jeg misunner dem som skal spille med Heidi. En Heidi Løke er aldri å forakte å ha på laget, forteller Hammerseng-Edin til HA-sporten.

Les også
SPORT HATV: Heidi Løke hyllet av 1.744 supportere.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00