Både Storhamar og Heidi Løke har over lengre tid flørtet med hverandre og fortalt at de ønsket å få til en avtale. 

Etter hva HA-sporten erfarer skal partene nå muntlig ha kommet til enighet om en avtale.

Flere uavhengige kilder bekrefter overfor HA-sporten at verdens kanskje beste strekspiller kommer til å spille for Storhamar kommende sesong.

Løke og Storhamar skal ikke ha undertegnet noen avtale ennå, men de skal være muntlig enige om avtalen.

Etter HA publiserte saken om at Heidi Løke var enig med Storhamar, valgte også Øystein Holtet å bekrefte avtalen.

- Vi er veldig glade for dette her. Vi har finansiert avtalene med Heidi Løken utenfor alle andre budsjetter. Sportslig er dette veldig bra. Ikke bare for laget, men det vil også virke som en magnet på andre som vil spille sammen med henne, sier Holtet.

Onsdag kveld får Storhamar besøk av Larvik i Boligpartner Arena til folkespillerkampen, og etter hva HA-sporten har grunn til å tro vil Løke sette signaturen sin på kontrakten med Storhamar i forbindelse med kampen.

I november begynte ryktene å gå om at Løke var aktuell for Storhamar, og i begynnelsen av januar kunne HA-sporten fortelle at klubben hadde kommet med et tilbud til 34-åringen.

Den gangen fortalte styreleder Øystein Holtet at de hadde tilbudt en toårskontrakt med "decent" norsk årslønn. 

I slutten av november fortalte Løke også hva som fristet henne med spill på Hamar.

- Lise (søsteren) er der, Arne (Senstad) er der, og jeg vet at Arne gjør en god jobb og han er utrolig flink og har ambisjoner. Det er viktig for meg, sa Løke til HA-sporten.

Heidi Løke har ikke besvart HA-sportens henvendelser onsdag formiddag.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.