Storhamar-trener Arne Senstad forteller til HA-sporten at klubben nå har kommet med et tilbud til Györ-proff Heidi Løke.

Løke, verdens kanskje aller beste strekspiller, har lenge vært koblet til Storhamar, og har selv uttalt at hun er fristet av spill for mjøsklubben.

Før nyttår jobbet klubben med å få med samarbeidspartnere til å finansiere et tilbud til strekspilleren, som er gravid og venter barn til sommeren.

- Hun har fått et tilbud. Det blir veldig spennende om det går i orden. Hun virker veldig positiv til å komme hit, forteller Senstad til HA-sporten i forkant av onsdagens oppgjør mot Gjerpen.

Også styreleder i Storhamar håndball elite, Øystien Holtet, bekrefter at de har gitt Løke et tilbud.

- Hun har fått tilbud om en toårskontrakt med "decent" norsk årslønn, forteller Holtet.

Løke har ikke fått noen svarfrist fra klubben, men har altså fått et tilbud om en kontrakt for to sesonger.

Holtet forteller også at de sammen med samarbeidspartnere har fått på plass finansiering til et tilbud. 

Fra før spiller lillesøster Lise Løke for Storhamar, og det kan nå se ut som det går mot to ganger Løke i klubben.

Det er ingen tvil om at en signering av Heidi Løke vil sørge for økt interesse for Storhamar både regionalt og på landsbasis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.