Publikumsfavoritten ga i helga klubben og lagvenninnene beskjed om at hun er inne i sin siste sesong for Hamar-laget.

– Lise har en kropp som begynner å merke mange år som håndballspiller, og det er grunnen til at hun nå velger å legge opp, sier Arne Senstad.

Treneren vil foreløpig ikke si noe om klubben vil hente en ny høyrekant, eller om klubben allerede har gode nok alternativer på den plassen.

– Den vurderingen må vi komme tilbake til. Akkurat nå har vi kanskje mer behov for en solid forsvarssjef, sier treneren som likte innhoppene til Martine Hovden og Hilde Egset i midtforsvaret.

Begge fikk sjansen etter at Betina Riegelhuth fikk to kjappe utvisninger før pause.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.