• Anne Kjersti Suvdal er klar for Storhamar.
    FOTO: Mattis Røhne

– Lista skal ligge så høyt når vi jakter nye spillere. Vi er på utkikk etter noen som kan styrke en allerede veldig god stall, kommenterer trener Arne Senstad.

Det er treneren og hans sportslige team som finsikter mulige forsterkninger, før styret og styreleder Øystein Holtet vurderer om det er økonomisk mulig å hente forsterkningene.

Store bakspillere

– Vi har jobbet med nye spillere lenge allerede, og jeg vet at vi blant annet kikker etter fysisk sterke bakspillere, sier styreleder Øystein Holtet, som håper at signeringene av Suvdal og Løke forteller om en klubb med ambisjoner.

– De to som er på vei inn er perfekte signeringer. Det er virkelig gode spillere, sier kaptein Tonje Enkerud.

Mot Sola var hun nok en gang lagets beste, på et hjemmelag som måtte slite for å sikre seg begge poengene.

– For mange av oss har plager som gjør at vi ikke kan trene for fullt. Derfor er vi helt avhengig av å rullere på mange spillere. Mot Sola synes jeg de som kom inn gjorde en god jobb, sier kapteinen som drømmer om et Storhamar-lag som kan kjempe om medaljer igjen.

Fryktet tap

Den samme drømmen har Arne Senstad, som i tillegg til nye bakspillere, røper at klubben også er på utkikk etter ny målvakt.

– Uansett skal vi ikke glemme at vi allerede har en sterk og god spillergruppe. Den skal vi utvikle videre, sier Senstad som trodde hjemmelaget skulle gå på en smell mot Sola.

– Denne kampen var jeg livredd, og derfor er jeg veldig fornøyd med at vi nok en gang slår et lag som ligger bak oss på tabellen, smiler Senstad.

Slitne jenter

Storhamar leverte forsvarsspill fra øverste hylle de første 20 minuttene, men klarte ikke å holde kvaliteten like høy resten av kampen.

Kamilla Sundmoen nøytraliserte ligaens toppscorer, Tonje Nøstvold, perfekt så lenge kreftene holdt.

– Det blir stor belastning på blant annet Kamilla. Hun er viktig bakover og løper mye framover, forklarer kaptein Enkerud.

Likevel klarte Hamar-laget å beholde sin trygge ledelse gjennom 60 minutter, og befestet sin posisjon på 5.-plass i serien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.