Daglig leder i Storhamar håndball elite, Kamilla Sundmoen, er strålende fornøyd med responsen fra klubbens samarbeidspartnere.

De har fått med 43 av samarbeidspartnerne til å støtte klubben med to kroner per tilskuer til møtet med storklubben Larvik.

– Det har vært veldig bra respons og mye positive tilbakemeldinger. Vi satt noen jenter forrige uke og ringte rundt, og folk er veldig positive, det må jeg si, forteller Sundmoen.

Hun kan også glede seg over at det blir fullsatt hall mot Larvik. Det vil si 1.621 tilskuere.

Gode penger

Dersom det blir så mange tilskuere, vil det si at klubben tjener meget gode penger på folkespillerkampen. De har satt et tak på 3.200 kroner fra hver av samarbeidspartnerne, noe som vil gi 137.600 kroner dersom hallen fylles til randen.

– Det er veldig mye penger for oss, og det er vi veldig glade for, sier den daglige lederen.

For halvannen uke siden arrangerte Storhamar hockey folkespillerkamp mot Vålerenga. De fikk inn 756.000 kroner i løpet av kampen, og Kim Skogheim i Storhamar hockey mener håndballen kunne fått inn mer penger dersom deres folkespillerkamp ikke lå så tett opptil hockeykampen.

– Jeg unner håndballen alt godt, men det var litt fantasiløst å legge det til samme uka. De kunne fått inn mye mer penger hvis de hadde lagt det på et annet tidspunkt, forteller Skogheim.

Tettere samarbeid

Nå håper Skogheim på et tettere samarbeid mellom Storhamar hockey og Storhamar håndball foran neste sesong, sånn at de ikke trenger å legge folkespillerkampene så tett opptil hverandre.

– Vi jobber mot de samme firmaene alle sammen, og kanskje vi burde ha delt det opp med tanke på når på året vi har de kampene, forteller han.

Sundmoen er til dels enig med Skogheim, men hun tror ikke det har hatt noen negativ innvirkning på responsen fra sponsorene.

– Jeg tror ikke det er så negativt. Når de har blitt med på hockeykampen, så blir de med på vår kamp. Er man interessert og glad i idrett, så blir man med på begge deler. Jeg tror ikke det har noe med timing å gjøre. Dette er den største kampen vi har, og datoen på den får vi ikke forandret.

Også Sundmoen håper på og åpner for et tettere samarbeid.

– Vi ønsker å ha tettere dialog med hockeyen på flere ting, vi. Det er noe vi må se på framover.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00