Daglig leder i Storhamar håndball elite, Kamilla Sundmoen, er strålende fornøyd med responsen fra klubbens samarbeidspartnere.

De har fått med 43 av samarbeidspartnerne til å støtte klubben med to kroner per tilskuer til møtet med storklubben Larvik.

– Det har vært veldig bra respons og mye positive tilbakemeldinger. Vi satt noen jenter forrige uke og ringte rundt, og folk er veldig positive, det må jeg si, forteller Sundmoen.

Hun kan også glede seg over at det blir fullsatt hall mot Larvik. Det vil si 1.621 tilskuere.

Gode penger

Dersom det blir så mange tilskuere, vil det si at klubben tjener meget gode penger på folkespillerkampen. De har satt et tak på 3.200 kroner fra hver av samarbeidspartnerne, noe som vil gi 137.600 kroner dersom hallen fylles til randen.

– Det er veldig mye penger for oss, og det er vi veldig glade for, sier den daglige lederen.

For halvannen uke siden arrangerte Storhamar hockey folkespillerkamp mot Vålerenga. De fikk inn 756.000 kroner i løpet av kampen, og Kim Skogheim i Storhamar hockey mener håndballen kunne fått inn mer penger dersom deres folkespillerkamp ikke lå så tett opptil hockeykampen.

– Jeg unner håndballen alt godt, men det var litt fantasiløst å legge det til samme uka. De kunne fått inn mye mer penger hvis de hadde lagt det på et annet tidspunkt, forteller Skogheim.

Tettere samarbeid

Nå håper Skogheim på et tettere samarbeid mellom Storhamar hockey og Storhamar håndball foran neste sesong, sånn at de ikke trenger å legge folkespillerkampene så tett opptil hverandre.

– Vi jobber mot de samme firmaene alle sammen, og kanskje vi burde ha delt det opp med tanke på når på året vi har de kampene, forteller han.

Sundmoen er til dels enig med Skogheim, men hun tror ikke det har hatt noen negativ innvirkning på responsen fra sponsorene.

– Jeg tror ikke det er så negativt. Når de har blitt med på hockeykampen, så blir de med på vår kamp. Er man interessert og glad i idrett, så blir man med på begge deler. Jeg tror ikke det har noe med timing å gjøre. Dette er den største kampen vi har, og datoen på den får vi ikke forandret.

Også Sundmoen håper på og åpner for et tettere samarbeid.

– Vi ønsker å ha tettere dialog med hockeyen på flere ting, vi. Det er noe vi må se på framover.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.