Storhamar-treneren var langt fra fornøyd med hvordan Storhamar-spillerne responderte på det de har jobbet med den siste tiden, å få opp aggressiviteten i forsvarsspillet og bli tøffere.

Han mener det er for «flatt».

– Som lag i dag er vi altfor langt unna. Jeg er ikke fornøyd med treneren i dag, heller. Det ble for mye tilfeldig det som skjedde i dag. Jeg fikk ikke svar på tingene, og da kommer vi veldig i beita, sier Senstad.

Investerer ikke nok

Han mener de var for slurvete i spillet, og at de dermed ble presset ut av rytmen og til å ta dårlige avslutninger mot Byåsen.

– Så begynner vi å lete, kjæler for mye med ballen, bruker for mye tid og mister rytmen. I andre omgang ar vi dårlige vurderinger fordi vi ikke har trua på det konseptet som ligger der. Men det handler om at hver og en av oss ikke investerer nok i det spillet vi skal ha, og da blir det sånn her, forklarer han.

Han mener spillerne må få tilbake gløden dersom de skal klare å ta poeng framover.

– Ja, mange hakk. Og viljen til å vinne, ikke bare akseptere at vi er oppe imot nok et lag som er spådd over oss. Disse matchene her skal vi smelle til og vise oss fram. All ære til Byåsen, men vi lar dem mer få lov enn at de tvinger oss til å spille som vi gjør.

– Et sånt Storhamar-lag tåler jeg ikke, slår Senstad fast. 

For flate

Tonje Enkerud var særdeles skuffet etter kampen, og hun mener de må jobbe med å stå hele kampen, og ikke senke nivået, slik de har gjort i flere oppgjør.

– Nei, det handler om å ta bedre valg, holde i gang ballen, ikke ta tidligere sjanser så vi får kontringer rett imot. Vi har hatt mye fokus på forsvaret før den kampen her, fordi angrepsspillet har sittet ganske bra, så forsvaret har vært fokuset. Men vi roter til i andre omgang, sier hun.

Senstad mener spillerne må ha en annen innstilling til kampene.

– Jeg har ikke opplevd at den innsatsen har vært fraværende mens jeg har vært i Storhamar, og det er det som bekymrer meg mest i dag. Vi dro 15 på tur, og det virker som folk er litt for fornøyde med å komme på tur, vi har forberedt oss godt, det er mange folk med, og man har det merket her på brystet, men det må noe mer til, altså, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.