• SJU MÅL: Kamilla Sundmoen smelte inn sju mål i den første kampen mot HBC Bascharage i 2008. FOTO: Mattis Røhne

Heidi Løke, som Storhamar håper å signere, har uttalt at hun ser potensial for Storhamar utover eliteserien. På spørsmål om Europa-spill er noe som har vært en tanke i Storhamar-miljøet, kommer det et klart svar fra Storhamar-treneren.

–Ja, det har vært prat på det. De som var med i Europa de årene vi var der, er enig om at det er de beste årene til klubben. Da utviklet vi oss enormt som lag og klubb, sier Senstad.

Foreløpig siste europacup-kamp for Storhamar var i 2010. I 2012 sa klubben nei til spill i Europa, på grunn av økonomiske problemer. Senstad innrømmer at det er ting som må på plass før det kan skje igjen.

Noen utfordringer

– Det er noen utfordringer i forhold til å komme ut. Det koster mye å kjempe internasjonalt, så vi må få på plass de tingene først. Sportslig sett må vi kvalifisere oss, og vi er ikke helt der ennå. Det skal godt gjøres allerede i år, men ingenting er umulig, forteller han.

Realistisk sett ser Senstad et par år fram i tid når han snakker om å spille internasjonalt.

– Vi må ta det litt steg for steg. På kort sikt blir det nok vanskelig, men i løpet av et par år så vil vi veldig gjerne ut igjen. Får vi muligheten, må vi bare gå for det: Det håper jeg vi får muligheten til. Akkurat nå ser det veldig fornuftig ut angående økonomi og sport, og vi har et godt fundament, så må vi avgjøre gangen videre.

ser etter forsterkninger

– Per nå er vi litt bak, men hvis vi klarer å forsterke litt, ser jeg ikke bort fra at vi kan hevde oss i toppen i eliteserien i framtiden, sier en offensiv Senstad.

Det betyr også europacup for de gule og blå. Heidi Løke er veldig aktuell for Storhamar-spill, og planen er ifølge Senstad å få inn to-tre gode forsterkninger til. I tillegg skryter Senstad av spillerne fra yngres avdeling og andredivisjonslaget, som deltar i treningshverdagen.

– Vi jobber veldig mye med kartlegging av neste sesong, med nye spillere, og hvem som skal være med videre av dem som er her. Det er en nøye vurdering. Vi må være trygge på at de som kommer inn skal være gode nok til at vi kan heve oss enda et hakk, avslutter Storhamar-trener Arne Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.