Storhamar-jentene kriget hardt i den andre omgangen, og slo tilbake etter en altfor svak første omgang.

19-11 ved pause ble til 33-32-tap til slutt, etter en god sluttspurt.

Betina Riegelhuth har stanget litt mot veggen i store deler av sesongen, men 13 mål mot Glassverket smakte godt.

- Ja, det var veldig deilig. Det har sett bra ut periodevis på trening, og det var deilig å få det ut i kamp, sier Riegelhuth til HA-sporten etter kampen.

Bittert tap

Hun klarer likevel ikke glede seg etter kampen.

Dette er så bittert. Men vi kan takke oss selv etter den første omgangen. Jeg synes vi skal ta med oss den andre omgangen, for da viser vi at vi er der. Er vi der hele kampen så hadde vi tatt seieren i dag, sukker hun.

Storhamar-jentene hadde 29 personlige feil (høyst uoffisielle tall) i løpet av kampen. Det irriterer Riegelhuth.

- Ja, og i starten av den andre omgangen brenner vi fem hundreprosentsjanser, og på slutten har vi noen avgjørende feil. Vi har mye å gå på, og det gjør det ekstra surt, forteller hun.

Hun mener laget må bli enda tøffere defensivt, og ikke gi motstanderne så mye rom som de ga Glassverket i den første omgangen onsdag.

For dårlig innsats

19 baklengsmål på én omgang er ikke godt nok, sier hun.

- Det handler om innsats og at vi ikke står tett nok. Det er også personlige feil og små detaljer som ikke er der, forklarer Riegelhuth, som er den eneste Storhamar-spilleren som får godkjent av trener Arne Senstad etter kampen.

- Den eneste beholdningen min er Betina. Hun tok de rette sjanser og er periodevis bak i forsvar. Men dessverre ble hun altfor alene framover, og vi er fryktelig puslete defensivt, sier Senstad.

Nå håper Riegelhuth at spillerne klarer å få til kamper hvor de presterer jevnt godt gjennom alle 60 minuttene.

- Det svinger altfor mye, og det må vi gjøre noe med, forteller en skuffet Riegelhuth.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.