Storhamar–Byåsen 28–32.

Storhamar, som ligger på femteplass på tabellen, har fortsatt ikke slått noen av lagene over seg, mens ni av ni kamper mot dårligere motstand har endt med seier.

Onsdag kveld ville Arne Senstad og jentene hans gjøre noe med den statistikken, men det gikk på tverke.

– Nå gikk jeg ut og sa at jeg trodde vi skulle slå Byåsen, men vi er ikke nærheten av å klare det. Byåsen er et godt lag, men de vinner fordi vi er så jævlig dårlige. Jeg er fryktelig skuffet, for jentene har vært gode i det siste. Vi faller fullstendig sammen på helt elementære ting. Hadde vi vært på plass, hadde vi hatt en god mulighet til å vinne denne kampen, sier Senstad til HA-sporten.

Storhamar har igjen fem kamper å spille før sluttspillet begynner.

– Dette var den siste muligheten vi hadde til å slå noen av de bedre lagene. Vi kan fort møte Byåsen i sluttspillet, og da hadde det vært greit å kunne vise noe annet enn det vi gjorde. Men jeg kommer ikke til å legge meg ned, og det tror jeg heller ikke at jentene gjør. Vi skal jobbe videre, sier han.

Keeperbytter

Stine Lidén, som til vanlig er lagets førstemålvakt, var i dårlig form før onsdagens kamp, og hun startet derfor på benken.

Men da Maria Jektvik Aarstad hadde sluppet inn seks av seks baller som traff innenfor stolpene, måtte Lidén inn i buret.

– Jeg merket at jeg måtte kaste opp da vi løp inn på banen, og jeg kastet opp under pausen. Formen var dårlig, og jeg måtte be Maria starte kampen, forteller Lidén til HA-sporten.

Ingen av målvaktene hadde noen maksdag på jobben, og Lidén føler at det var et energitomt lag som spilte foran henne.

– Da vi spilte mot Kristiansand (30-26-tap), ville vi mye mer. Nå klarte vi ikke å utstråle noen energi. Jeg synes ikke det er greit at vi framstår på den måten som vi gjorde nå.

– Keeperne har fått en del pepper gjennom serien, og det har kanskje vært i overkant mye. I dag taper vi ikke på grunn av dem, sier Senstad, som byttet keeper tre ganger i løpet av kampen.

Revansjelysten

Lidén tror Storhamar blir tøffere å møte i sluttspillet.

– Vi har ingenting å tape når vi kommer til sluttspillet, og da må vi bare kjøre på. Jeg tror de andre lagene tenker på oss som uberegnelige. Jeg tror ingen ønsker å møte oss, sier Lidén.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00