Storhamar: (8) 21

Tertnes: (12) 20

Starter kampen veldig godt. Scorer kun ett mål på 16.58 minutter i første omgang. Krigeseier.

Tilskuere: 787

Dommere: Lars Jørum, Håvard Kleven

Utvisninger: Storhamar: 3 x 2 min - Tertnes: 1 x 2 min

Storhamars lag: Stine Lidén, Maria Jetvik Aarstad, (målvakter) - Kamilla Sundmoen 4, Gabriella Juhasz 1, Malene Aambakk 4, Ellen Marie Folkvord 6, Astrid Holstad, Tonje Enkerud 4, Elise Skinnehaugen, Lise Binger 1, Betina Riegelhuth 1, Martine Hovden

Toppscorer Tertnes: Birgitte Karlsen-Hagen 7 mål

HA-Børsen

*** Ingen

** Tonje Enkerud, Ellen Marie Folkvord

* Kamilla Sundmoen, Malene Aambakk

Pluss: Starter kampen godt, i motsetning til flere kamper tidligere i sesongen. Kriger seg tilbake i oppgjøret i andre omgang.

Minus: Scorer på for få sjanser. Går en periode på 16.58 minutter i første omgang og scorer kun én gang.

Neste kamp: Borte mot Stabæk 4. januar 2017 klokka 18.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.