Storhamar: (10) - 25

Oppsal: (13) - 20

Kort sagt: Storhamar på sitt svakeste før pause - på sitt desidert beste etter. Kruttsterk avslutning.

Tilskuere: 986

Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Utvisninger: Storhamar: 1x2 min - Oppsal: 2x2 min

Storhamars lag: Stine Lidén og Maria Jektvik Aarstad (målvakter) - Kamilla Sundmoen 3, Gabriella Juhasz 1, Malene Aambakk 4, Ellen Marie Folkvord 1, Tonje Enkerud 6, Lise Løke 4, Lise Binger 4 (1), Betina Riegelhuth 2, Martine Hovden.

Toppscorer Oppsal: Malin Aune 8.

HA-Børsen

***: Ingen

**: Maria Jektvik Aarstad, Tonje Enkerud

*: Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Lise Løke, Lise Binger.

Pluss: Fantastisk opphenting de siste 30 minuttene. Aambakk og Aarstad kom inn fra benken og snudde kampen. Enkerud klart best før pause og fikk heldigvis selskap etter. En oppvisning i kvikt forsvarsspill, som ga enkle mål framover.

Minus: Tafatt, tregt og temperaturløst før pause.

Neste kamp: 9. november Storhamar - Tertnes klokka 20.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.