Storhamar har yppet seg i de to foregående oppgjørene mot Larvik denne sesongen.

Nærmest var de i hjemmemøtet i cupen, da de fort kunne ha slått storlaget, men tapte til slutt med ett mål i sluttsekundene.

Senstad tror nettopp at de har vært på høyde med Larvik tidligere i sesongen, vil gjøre det enda tøffere onsdag.

– Vi skal gjøre et nytt forsøk. Men når vi har plaget dem som vi har gjort, så vet jeg at det er et fullt skjerpet Larvik-lag som kommer onsdag. Det er nok ingen fordel, forteller Senstad.

Storhamar stiller til kamp med det samme mannskapet som mot Glassverket sist uke. I troppen er også Tonje Enkerud, som den siste tiden har slitt med en vond hofte. Senstad forteller at Enkerud har sett bra ut de siste dagene, og at alt ser positivt ut før kamp.

– Larvik er det vanskeligste vi står opp mot. Vi møter et lag med gode spillere i alle posisjoner. Vi vet at vi må opp på et hinsides nivå selv for å ha sjansen, sier Senstad.

Han tror det kan være muligheter for å ta skalpen til Larvik dersom alle spillerne leverer.

– Alle norske lag har ventet på det i fryktelig mange år. Men jeg har sagt at det like godt er vi som noen andre som kan klå dem. Vi har spilt kamper hvor noen har vært gode, og vi venter på den kampen hvor alle er gode samtidig, forteller en optimistisk Senstad til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.