Storhamar kommer fra fem seiere på rad, men nå kommer det en stor oppgave for håndball-jentene fra Hamar vest. Tredjeplasserte Glassverket venter på den andre banehalvdelen i Drammen onsdag.

Arne Senstad er offensiv.

– Vi drar ikke dit for å legge oss ned. De fleste kampene vi har spilt mot Glassverket har vært ganske jevne. Jeg ser ikke på oss som kjempeunderlegne. Hvis vi klarer å komme opp på et høyt nivå, som jeg vet vi kan, tror jeg det absolutt skal være mulig å få med seg noe, sier Storhamar-treneren.

Storhamar-treneren inrømmer at det blir en veldig tøff kamp.

– Det blir enda viktigere å treffe i forsvar. Glassverket har et veldig bra forsvar og målvaktsspill, så vi kan ikke regne med å score så mye som vi har gjort hittil i vårsesonegn. Vi kan ikke jukse i det hele tatt, for da blir vi straffet, men vi må stole på egne ferdigheter. Jeg har blitt imponert av det jeg har sett av Glassverket hittil i sesongen.

Forrige uke slet mange i Storhamar-troppen med sykdom.

– Det er fortsatt uendret med de som er langtidskadd. Vi hadde en del sjukdom inn mot forrige helg, så vi måtte avlyse en trening. Men nå har vi alle tilbake på beina, og klare til kamp, avslutter han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00