Kristiansand - Storhamar 30 - 26

– Kamilla er langt nede etter et tap. Og det er ingen som tar disse tapene tyngre enn henne. Hun tar fram noe som er helt unikt når vi spiller kamp. I dag (onsdag) var hun en ener hele veien, sier Arne Senstad.

Han setter prisen på hvordan Storhamar-jenta alltid ofrer seg for klubben.

– Kamilla er en fantastisk spiller, og hun har en fantastisk moral. Av og til må vi bremse henne litt, men det er bare slik det er, smiler Senstad.

irritert

Sundmoen ville ikke snakke så mye om seg selv da hun møtte HA-sporten etter kampen.

– Det går fint for meg i førsteomgang, men jeg blir litt sliten utover i kampen, svarer 31-åringen på oppfordring om å evaluere sin egen innsats.

Og Senstad har rett når han sier at ingen tar tapene tyngre enn henne.

– Vi er ikke helt voksne ennå. Vi roter bort for mange sjanser, selv om jeg synes vi er flinke til å ikke gi bort for mange tekniske feil. Og vi bommer for mye i forsvar. Det blir for mange enkle feil i forsvar, og jeg er lei av det.

Sulland-ros

Linn Jørum Sulland har scoret 525 mål på 176 kamper for det norske landslaget. Og bakspilleren var imponert over det Sundmoen leverte på banen.

– Hun er kjempebra. Hun har ekstrem fart i beina, hun har bra skudd fra bakken, og hun satser på alt av luker. Men jeg mener at hun blir gjemt bort litt på høyrebacken, for hun er jo en midtback.

På spørsmål om 31-åringen bør få et forsøk på landslaget igjen, svarer hun:

– Når hun har gode kamper, er hun god nok. Men jeg kan ikke svare på om hun bør være med der, det må treneren, sier Linn Jørum Sulland til HA-sporten.

Ser framover

Sundmoen, som også jobber som daglig leder i klubben, får inn Heidi Løke (34) og Anne Kjersti Stuvdal (29) i neste års Storhamar-tropp.

– Vi har ikke fått satt stallen helt for neste sesong, men jeg håper at vi kan være med i toppen om to år, sier hun.

Vipers, som Storhamar lenge ga hard match, har satset stort denne sesongen, og på sikt vil Sundmoen utfordre topplagene.

– Vi må jobbe for å finne et lag som kan stå sammen. Det tar litt tid, men jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det, sier hun.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00