Storhamar-trener Arne Senstad er positiv til Kamilla Sundmoen som daglig leder i klubben. Men han mener også det er viktig å holde tunga rett i munnen for henne.

På spørsmål om hvilke forventninger han har til Kamilla Sundmoen som daglig leder, er den frittalende treneren veldig positiv.

– Selve den biten tror jeg blir bra, så det blir spennende å se. Hun klarer det meste, den jenta der. Det går nok bra, forklarer Arne Senstad til HA-sporten.

Han håper og tror også at Sundmoen klarer å legge vekk jobben som daglig leder når hun er på trening og kamp, men han mener det kan være en utfordring for henne.

– Det som blir spennende er om hun klarer å takle begge bitene. Om det kan gå utover spillebiten eller ikke. Det er det jeg frykter litt. At det kan bli det. Men det er ikke noe som tilsier at det skal gjøre det. Vi har plukket unna en del biter som går på det med kontrakter, og ting med tanke resten av spillerne, og sånn. Jeg tror det kan funke greit, forklarer han.

– En jobb ved siden av måtte hun ha uansett. Om det er å flyge oppe på sjukehuset eller kontoret i Boligpartner, så skal vel det gå greit, forteller han.

Senstad har i flere år vært svak for Sundmoen som spiller, og han mener hun betyr veldig mye for klubben.

– Hun betyr egentlig alt og har gjort det gjennom flere år. Fra hun slo gjennom har hun vært kontinuitetsbæreren, og har vært der i alle år jeg har vært der, og før det, også. Hun er jo frøken Hamar, sånn sett. Hun er den som har dratt lasset, som har vært lokal, hatt nærhet til byen og miljøet rundt på Hamar. Og når hun i tillegg har prestert. Jeg tror hun hadde stigning hvert år jeg var der den siste perioden, og hun har vært viktig nå når jeg kom tilbake, også. Selv om det har vært skader inne i bildet. Hun tok nivået og tok det videre for hvert år, og skadefri er hun helt i toppen. Hun har betydd mye for klubben, med det å identifisere seg med Storhamar og Hamar, og ikke minst på det sportslige, forteller Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.