– Det er på tide å slå Vålerenga nå. Spillemessig har det vært to bra kamper mot dem, men vi har fått dårlig betalt. Vi fortjente mer enn ett poeng i den første kampen, sier Storhamar-treneren.

Sjur Robert Nilsen har god kontroll på hva Vålerenga kommer med i CC Amfi.

– Vi vet hva vi møter. Vålerenga spiller fysisk, og er tøffe å møte. Ingen får noe gratis av Vålerenga. Vi må vinne en mot en-duellene, og passe på trafikken foran begge målene.

Nilsen likte mye av det han så i sisteperioden mot Manglerud Star.

– Da kom vi mer samlet, og gjorde ting enklere. Da fikk vi gode spillervendinger. I tillegg fikk vi trafikk på mål og mange skudd. Det er utrolig viktig, sier Sjur Robert Nilsen.

Mætt fjøs

Ingen tvil om at fansen møter opp for å hjelpe de blå-gule til en ny seier. Inntil mandag kveld var det solgt over 4.000 billetter til kveldens kamp.

 - Vi har runda 4000 solgte billetter og vel så det, så vi anbefaler alle å sikre seg billetter med en gang, oppfordrer arrangementsansvarlig Mathias Saxrud i en kommentar til SIL.no

- Ta med deg naboen, fetter, kusine, slekt og andre venner og bli med på hockeyfest – gutta har vunnet fire kamper på rad og går for nummer fem mot erkerival VIF, sier Saxrud.

Vålerenga, Lillehammer, Lørenskog, Stjernen. Dette er alle lag som Storhamar bør og må ta poeng mot hvis de skal kunne klatre oppover på tabellen. Dette er lagene de møter i de neste kampene denne måneden.

Kveldens kamp kan du følge direkte på h-a.no, du kan chatte med vår medarbeider Bendik Eriksen, og etter kampen samler Rune Steen Hansen gjester i Rinkside-studio for å gi sine kommentarer og reaksjoner.

Les også
SPORT Se Rinkside etter kampen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.