Før start Hamar Skiklubb-jenta et mål om å komme topp ti.

– 9.-plass var bra. Jeg håpet å gå et bra løp, og presse meg skikkelig. Det klarte jeg. Når det gjelder den klassiske distansen har jeg litt lavere forventninger. Jeg er best i skøyting, men jeg skal være offensiv på klassisken også, sier Mari Robøle Lien fra Hamar Skiklubb, som var 54 sekunder bak vinneren, Karianne Olsvik Dengerud fra Kjelsås.

Mari Robøle Lien har slitt litt med helsa denne sesongen, og det har ikke blitt så mange skirenn som hun hadde håpet på.

I K18 ble Elise Bergundhaugen fra Mesnali Skilag den beste lokale løperen. Hun ble nummer 31.

I K19-20 ble Martine Slokvik fra Ottestad nummer 39, og var beste lokale løper i den klassen fredag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.