Selv om verken Åsane eller Fart hadde noe å spille for, var dette en god kamp.

Fart var det klart beste laget og vant fortjent.

HER KAN FINNER DU KAMPFAKTA

Hjemmelaget produserte ingen store sjanser. Ikke på grunn av at hjemmelaget ikke hadde gode spisser, men Fart hadde to midtstoppere som er i form. Midtstopperduoen Maren Kristine Andersen og Gina Engen Bryhni har hatt en knallsesong og har prestert hele sesongen. De utfyller hverandre og gjør det svært så vanskelig for motstanderen.

Hjemmelagets reduseringsmål skulle ikke blitt noe av.

Hva dommer Cato Systad tenkte på da han pekte på straffemerket, er det bare han som vet. Det hjalp lite at Fart sa hva de mente. Dommeren hadde bestemt seg.

Dommerfeil

Trener Frode Bekk var ikke spesielt imponert over dommerens avgjørelse.

–Det er nok bare han som vet hvorfor han dømte straffespark. Skulle han dømme fordel Åsane, skulle de kanskje ha fått en corner, sier trener Bekk.

Fart, som virkelig slet i en periode for noen kamper siden og var i fare for å rykke ned en divisjon, avsluttet strålende.

Tre seire av tre mulige er sterke saker. Det viser at 1. divisjon er divisjonen Fart fortjener å spille i.

– De tre siste kampene viser at vi har noe på gang. Vi har flere gode spillere som bør utvikle seg videre, fortsetter Bekk.

At to av seierne kom på bortebane og var meget viktige, tyder på at Fart har blitt et bedre lag i løpet av sesongen.

To mål var for lite

Fart produserte nok sjanser til å score både tre og fire mål. Dorthea Glorud var alene med keeper, uten at det ble mål. Stangskudd hadde også Fart. Flere innlegg burde ha blitt til scoring. Så 2–1-seieren var meget fortjent.

Ingrid Kvernvolden, som spilte sin siste kamp med Fart, spilte meget godt. En scoring hadde toppet dagen for Ingrid. Dorthea Glorud spilte også godt i lange perioder. Midtstopperduoen Andersen og Engen Bryhni er allerede nevnt. Midtbanespiller Sina Sagbakken skal også ha ros for sitt spill.

Christina Sætre Pedersen scoret Farts mål etter 55 minutter. Det første Fart-målet sørget Malin Larsen for. Hun klarte ikke unngå å score på egen keeper.

I bunnkampen mellom Fortuna og Amazon, vant bortelaget 3–1. Dermed må Fortuna ta den tunge veien ned til 2. divisjon.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00