Klubben hadde i overkant av 300 aktive spillerne denne sesongen. Her kommer en oppsummering:

"A-laget for menn beholdt sin plass i 1. divisjon øst etter en spennende vårsesong. Spillende trener Helge Larsen har i løpet av sesongen gitt mange G17-spillere mulighet til å spille kamper for A-laget.

I 2. divisjon menn vant Ajer IBK serien, fire poeng foran Gjøvik. Laget har i stor grad bestått av G17-spillere som ikke har hatt egen serie i regionen i år. Ajer IBK ble også seriemestre i 3. divisjon menn, der flere 14 og 15-åringer har hatt fast plass på laget. I klassen G15 vant Ajer IBK sin regionserie uten å avgi poeng. G15-laget vant også ungdomslekene på Lillehammer.

Ajer IBK stilte for første gang damelag i 2. divisjon. Laget bestod av jenter mellom 12 og 19 år, og imponerte i sin debutsesong med andreplass i serien.

I tillegg har ulike Ajer-lag gjort det bra i større nasjonale og internasjonale turneringer i vinter. Blant annet tok G13 og G17 hver sin andreplass i Tigerscup i Drammen i mars, der mange av landets beste lag deltok. I Mölndals ungdomscup i Sverige i april tok G17 en tredjeplass etter å ha slått Pixbo, et av Sveriges beste lag, i bronsefinalen."

- Det gror godt i Ajer IBK, sier Thomas Vermund.

Han trener alle lag i barne- og ungdomsklassene og har en hånd med i det meste som skjer i Ajer IBK. Han mottok i vinter frivillighetsprisen for sitt arbeid i klubben.

- Nå tar vi oss en velfortjent pause i mai og juni før vi skal til Praha i juli for å forsvare fjorårets seire i alle tre årsklasser i «Prague Games penalty shootout competition», sier Thomas Vermund.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.