Det er annen gang på rad Ståle Solbakkens lag spiller 0-0, men de ligger likevel på toppen av tabellen i den danske toppserien med 32 poeng.

Regjerende mester Midtjylland er poenget bak, mens AaB, Brøndby og Sønderjyske har 25 poeng.

I søndagens kamp klarte aldri FCK å bryte gjennom Viborgs forsvarsmur. Det er første gang siden 2004 at Viborg får poeng mot FC København.

– Det er første gang på lenge vi har sett så tunge ut. Det var veldig mange spillere som gjorde tekniske feil. Det var en skuffende kamp fra vår side, men man må også ta med at Viborg spilte veldig bra. Sammenligner man med de siste seks, sju kampene var dette et steg tilbake, sier Solbakken.

FCK står med seks kamper uten tap, og de har knapt sluppet inn mål siden tapet for Brøndby i september.

I neste kamp venter serietoer Midtjylland for Solbakkens menn.

Ellevill opphenting

Pål Alexander Kirkevold scoret ett av målene da Hobro var på vei mot en knusende seier i kampen mot Esbjerg, men da Magnus Lekven reduserte våknet hjemmelaget og sikret 4-4 med en fantastisk opphenting.

Mayron George, Jacob Tjørnelund og Kirkevold scoret hvert sitt mål for Hobro før det var spilt 20 minutter, og selv om Robin Söder reduserte like etter 3-0-målet var det lite som tydet på at hjemmelaget skulle by på kamp.

Da George scoret sitt annet for dagen like etter pause virket det avgjort på 4-1, men Lekvens redusering etter 65 minutter fikk Esbjerg blod på tann.

Kort tid etter ødela Tidiane Sane for bortelaget da han fikk direkte rødt kort for en stygg takling.

Lekvens første

Det varte og rakk før det neste målet kom. Lasse Rise reduserte ytterligere etter 82 minutter, og fire minutter på overtid fullførte Mick van Buren opphentingen da han utlignet.

Kirkevold, som scoret sitt annet mål etter overgangen fra Sandefjord i sommer, satte ballen i nettet da han kom alene med keeper.

Lekvens svært viktige redusering var hans første mål denne sesongen.

Poenget var svært viktig for Esbjerg, som ligger på nest sisteplass i den danske Superligaen med 15 poeng. De har fortsatt heng på de andre lagene i bunnstriden, mens Hobro ligger helt sist med bare ni poeng på 16 kamper. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.