Dragons - Sparta 2-3

Etter åtte minutter av første periode i OL-Amfi løftet Adrian Saxrud Danielsen inn 1-0 fra lang distanse, og sørget for at periodens eneste scoring havnet i kassa bak en forfjamset Sparta-målvakt Bjurö.

Gjestene tok over

Tidlig i andre periode pådro Nathan Martz seg en utvisning, og Sparta la et tungt press på Dragons' defensiv. Det endte med at Christopher Henriksen banket inn 1-1.

Med tre minutter igjen av andre periode havnet pucken hos Jonas Djupvik Løvlie, som satte inn 1-2, og sendte bortelaget i front på Hamar.

Sparta seiret

Etter sju spilte minutter i tredje periode svarte omsider Storhamar Dragons. Joakim Jensen førte Hamar-laget à jour, og stillingen var 2-2 etter halvspilt tredjeperiode.

Med seks minutter igjen av perioden banket Selvaag bortelaget tilbake i ledelsen, og sikret Sparta seieren i Hamar OL-Amfi.

Det står dermed 2-2 i kamper mellom Dragons og Sparta. Neste oppgjør finner sted i Østfold søndag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.