Løiten skytterlag hadde kvalifisert seg til finalen i Ø-cupen på 15 meter sammen med Høland/Bjørkelangen, Rælingen og Nordstrand. Programmet i denne skytingen består av en innledende 35 skudd, med samme program som utendørsprogrammet på 200 meter. Det skytes på 50 meter innendørs mot simulert skive som tilsvarer 200 meter. I tillegg er det en ekstra finale til slutt med en fem skudd i serie knestående, pluss fem skudd stående med anvisning for hvert skudd.

Etter de 35 innledende skuddene ledet Høland/Bjørkelangen foran Løiten. Etter den avsluttende finaleskytingen hadde Løiten knappet inn på forspranget, men Høland/Bjørkelangen holdt likevel unna og vant med 2215 poeng foran Løiten med 2202. På Løitens lag skjøt Ole Magnus Bakken 445, Ingeborg Lundby 442, Sindre Nordvik 441, Dag Lien 440 og Endre Arntsen 434.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.