Favoritten Ulsrud Tea, eid i Hordaland, tok NM-gullet etter å ha ledet oppgjøret fra første meter. Åsrud Vilja kjempet sterkt i sluttrunden og hentet inn mange lengder på vinneren, men utgjorde aldri en reell trussel. 

- Uansett, jeg er svært glad, sa en gråtkvalt eier og trener Tor Ørjan Johansen etterpå. 

Åsrud Vilja har vært sjuk under oppkjøringen til NM, men virket frisk i dag, sa han og smilet. Sølvet var verd 125.000 kroner. 

- Lykkje Borka ble alvorlig skadet i fjor og har knapt nok kommet i gang med sesongen. Jeg håpet på en god plassering, og tredjeplassen er vi svært godt fornøyd med, kommenterte trener og kusk Bjørn Steinseth og tenkte på eieren Ole Jakob Akre som bor i Rendalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.