- Lørdag 15. juni forventes ca 8500 løpere til Birken Løpefestival på Lillehammer.  Dette er en solid økning fra i fjor med 10 % flere deltagere totalt. Både Birkebeinerløpet, UltraBirken og Birken fjellmaraton ligger godt foran sammenlignet med fjorårets tall, skriver arrangøren i en pressemelding.

Birkebeinerløpet går over 21 km med start på Birkebeineren Skistadion og målgang ved Håkons Hall.

Deltagere fra 31 ulike nasjoner stiller i år til start, mot fjorårets 24.

Årets nyhet er Birken 5 km. Dette er et lavterskeltilbud uten tidtaking for alle f.o.m. 10 år. Løpet har start og mål ved Håkons Hall og alle inntektene går til Aktiv mot Kreft.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.